Investeren in crypto -financieringssystemen

Investeren in crypto -financieringssystemen kan een veilige investering bieden met een hoog rendement. Beleggers moeten echter op hun hoede zijn voor de risico’s van crypto -activa backpacken met de beste backpack van 2023. Bij afwezigheid van regelgeving kan de markt vatbaar zijn voor manipulatie, oplichting en extreme volatiliteit.

De markt voor crypto financiële diensten is een broeinest voor innovatie. Het aantal ontwikkelaars is bemoedigend. Bovendien vinden er positieve ontwikkelingen plaats op het regelgevingsniveau. Dit zou Crypto moeten helpen om te rijpen.

Het crypto -financieel systeem lijkt op het traditionele financieringsmodel. Licentie -exploitanten verzamelen gegevens van klanten en rapporteren kapitaalwinsten aan de autoriteiten. In tegenstelling tot traditionele financiën is het crypto -financiële ecosysteem echter gedecentraliseerd. Het bestaat uit niet -gecontroleerde dienstverleners en mijnwerkers.

Verschillende factoren dragen bij aan het hoge volatiliteitsniveau. Deze omvatten het ontbreken van een centrale regulator en de afwezigheid van controles. Als zodanig maken de speculanten, institutionele beleggers en hedgefondsen in het crypto -financiële ecosysteem de inefficiënties van de markten uit. Ze proberen een hoog rendement te behalen door te wedden op de discrepantie tussen de crypto -waarde en crypto -futures.

De daling van de waarde van crypto-assets kan een nadelige invloed hebben op de bredere financiële markten. Dit zou de hervorming van de regelgeving moeten aansporen om problemen aan te pakken die door digitale activa aan de orde zijn gesteld. Een uitgebreide wetgeving zal deze zomer worden geïntroduceerd door vertegenwoordiger Don Beyer.

In de eerste negen maanden van 2021 besteedden crypto -bedrijven US $ 5 miljoen aan de lobby van de senaat. Bovendien is het kantoor van de Comptroller van de Valuta begonnen met het evalueren van voorwaardelijke bankcharters voor crypto -bedrijven.